Städ dag idag…

Publicerat: 28 december 2009 i Uncategorized

Idag har man städ dag för fulla muggar kör några tvättmaskiner går väl en 3 st till sängen bara då den är så jäkla stor funderar på att någon gång i framtiden kanske byta till en mindre dubbelsäng ,tänkte först öka den till 2.40 bred så jag får två lika 1.20 sängar nu är sängen 2.20 bred men det blir en jäkla massa sängkläder å tvätta varje gång. Sen är inte min tvättmaskin den största heller som sitter i lägenheten..

Var ut nu på morgonen men en del sopor och ingen sopbil hade ännu varit här och inte nu heller då jag var ut med en massa reklam börjar bli lite fullt nu hi hi dom får nog roligt  då dom äntligen kommer..

Så idag får det bli lite snöskottade ute och en massa städning inne ska försöka röja upp lite gardiner ska in i skåpen mm få lite ordning och en hög med disk ska diskas och ett skrivbord ska röjas. Sen blir det väl lite mys pys också ska väl leta fram någon batteriladdare också hittar fanken inte den så man kan få lite uppladdade batterin till Wii – konsolen Wii brädan….

Det har kommit en hel del snö igen här också och det små snöar ännu nu kl 14 men det verkar börja avta mot kvällen men det är nog en 10-20 cm det kommit det senaste dygnet..

Ta det lugnt där ute i trafiken och snöstormen och passa så ni inte halkar..

Kram Hummlan

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s