Ibland vet jag inte vad jag ska ta vägen !

Publicerat: 16 februari 2010 i Uncategorized

Ibland så känns det som man inte vet vad man ska ta vägen man vill bara skrika och sätta sig ned och gråta men vem bryr sig om det ingen, och inte lär man väl bli hjälpt av det heller så man håller tillbaka det men ibland så bubblar det upp mer än vanligt.

Och vissa stunder så kommer tankarna som en blixt från klar himmel och det är små små saker som triggar igång dom och man funderar hur det kunnat vara om min älskling levat idag och vad vi gjort mm . Fick ett sådant tanke idag då jag gick där och satte upp lappar på alla anslagstavlor och ibland så känns allt så overkligt på något sätt.

Och allt detta tjat som man upplever kanske inget ont i det men ibland så blir det för mycket och man orkar inte säga till heller för då måste man börja förklara sig om igen och från början, Allt från nu är det din tur och gifta dig mm och ska du inte söka det jobbet nu då det blir en tjänst ledig.

Önskar ibland att man kunde följa sina drömmar och jobba med det man gillar men då man inte varken har utbildning eller så för det så kommer man aldrig dit och med min ålder på 38 år så är det nog kört. Född arbetsmyra och slav alltid det…

Såg att Europe ska komma på gatufesten hoppas dom kör carrie så fin och skön låt har alltid gillat den, skulle vart kul och ha någon att hålla om och bara mysa på plats till den…

Avslutar med denna

Kram till någon go tjej som vill ha en kärleksfull och mysig kram..

/Hummlan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s