Tidningsrubriker, Maktmissbruk i Linköping, Oljeutsläpp, Själen min har fotboja,

Publicerat: 28 april 2010 i dagbok, DagensBild, Livet, MicroEttan, Rubriker från tidningar, YoutubeVideo

Hej !

Så var det dagen mitt i veckan rätt soligt idag men ingen super vår värme  inte kommer snart kanske vem vet :) Ska väl fortsätta röja idag här och se vad som kan eldas och vad som ska va kvar ett jäkla plockande för att få det tomt…Har nu kl 13 äntligen fått ut den där jäkla bokhyllan släpade ut den och nu står den ute det skiter jag nu fullständigt i vill få det tomt i garaget.

Trodde man skulle vart klar med plockandet då lägenheten var klar :) men icke sa nicke men det ska bli skönt och få ett extra rum dock kanske mer som ett ute rum eller vad man ska kalla det i garaget, men i anslutning till min del då….

Ibland så vill man bara skrika ut och vissa stunder vill man inte bo här men vad har man för val känns som själen min har fotboja….

Beställde två böcker igår en som hette Google och en digitalfotografi del 1 ska nog köpa dom andra två delarna också om denna är bra…Nä nu ska jag fixa mig något att äta…Fick besök nu på eftermiddagen en fjäril som kommit på vilovägar :)

Dagensbild:

Kram Hummlan

Tidningsrubriker:

Man kan ju undra vart världen är på väg i ena änden så håller det på att bli olje katastrof i mängd som är ofattbar och här hemma så blir dom som har makt allt mera maktlystna och kör över den lilla människan, Men dom kanske skulle tänka till två gånger dom som har makten vilken färg eller placering dom har som sitter i kommunen i Linköping innan dom kör över paret för medierna är bra mycket starkare.. Slänger in några youtubevideo som passar lagom till dessa rubriker…

Kommunen hotar Marie och Robin

Katastrof hotar USA:s sydkust

Youtubevideos:Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s