Fredag, Planterade blommor igår, Snart ska jag lägga ut Christina Aguilera nya video inomkort !!

Publicerat: 07 maj 2010 i dagbok, MicroEttan, Väder, YoutubeVideo

Hej !

Jag var iväg och köpte lite blommor igår och jord och det vart bra men det var lite man fick för pengarna skulle velat ha mer men men det kanske är tidigt ännu, för inatt kl 02:30 fick jag ut och ta in blommorna då det blev – 1.5 ca ute och jag hoppas dom klarat sig då dom var så dyra…..

Sen tog det ett tag innan man somnade om och extra tungt att inte ha någon att gosa ned sig bredvid då man kröp ned i sängen igen och var lite frusen då man var ut… Idag vette tusan vad det blir måste väl ta reda på högarna eller rättare sagt ränderna som jag borstade ihop med borsten i förgår.

Ibland så känner man sig lite jagad bara för man inte gör något. Var mycket mera lugnare i min lägenhet saknar det faktiskt. Just nu känns det som man är övervakad från 07 – 21 så bland så kan det va så skönt efter 21 då det känns som man är själv. risk för man kan vända på dygnet här….

Så det blir väl det jag ska hålla på med idag kanske röja lite inne i MicroEttan också om tiden och framför allt orken finns, känner mig lite seg efter morgonens blomm räddning (?) tänkte göra en smile här men känner inte längre för det .  Då är jag inte nog ärlig om jag sätter ut en sådan….Kolla gärna på Lady Gaga videona här nedan sköna. Ska lägga ut den senaste med Christina Aguilera då den kommer ut på youtube törs fanken inte lägga ut den själv då jag nuhar den som fil på datorn….

/kram alla ha en bra dag

YoutubeVideos:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s