Söndag trädgårds pyssel, saknad, less på allt känns det som

Publicerat: 09 maj 2010 i Uncategorized

Söndag !

Idag så är det söndag tror jag i alla fall man blir lite dagvild då man är hemma, men idag så har det varit en hel del pyssel ute på tomten.

Har börjat städa upp en massa och krattat upp lite skräp runt källartaket då vi lade nytt sådant innan vintern så blev det en hel del plåt bitar och spik runt det så nu är väl det borta så man inte får det i däcken på åkgräsklipparen.

Har även börjat plocka bort en massa krukor mm som jag samlat på mig men som jag råkat lämna ute under vintern och som nu frusit sönder tror det är en 150 krukor som jag slängt nu kanske 10 hela.

Ser lite bättre ut på tomten om man får det uppstädat och på eftermiddagen eldade vi av kullen på källaren då det var så mycket gammalt gräs där så den kan bli grön och fin… Har även försökt fått igång pumpen för sommar vattnet som vi brukar ha och vattna gräs och blommor med, Men den ville inte komma igång riktigt ännu. Vi har bergvärmen i samma hål som vi tar det vattnet i och bergvärmeslangen fryser ned hålet och sen tar det en bit in i maj – juni innan vattnet kommer igång. Man ska nog inte ha dom i samma hål…

Vet inte men jag känner mig så ledsen varje dag ytterst sällan man får någon bra känsla längre, är ute mer och mer och jobbar tills jag ska gå och lägga mig så slipper man känna efter så mycket. Men saknar någon att älska och att bli älskad. Ytterst sällan man får något sms numera känns det som. För någon dag sedan plingade det till på mobilen och glatt tittade jag ”Gratis pannkakor till barnen mvh ATG” Suck känns som man lika väl skulle kunna slänga mobilerna i sjön. Och det skulle jag nog gjort om det inte vore för att jag är kär i min Iphone…….

kommentarer
 1. Tuula skriver:

  Jag skickade faktiskt ett sms till dig.. Och vad dillar du om? Du har ju en kvinna som du är kär i, eller?

  • hummlan skriver:

   Ja men hon är inte här så det är svårt att kramas då så vad dillar du i…….och förut fick jag ca 20-30 sms om dan så gott som inga nu…så vad dillar du i…..

 2. Tuula skriver:

  Okej, men förlåt.. trodde hon bodde där du bor..

 3. hummlan skriver:

  De är okej , Hon bor ca 81 mil söderut så det är en bit….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s