Har inte skrivit blogg på ett tag kanske tillbaka nu kära läsare

Publicerat: 08 juni 2010 i Uncategorized

Hej !

Länge sedan jag skrev nu men det får komma nu istället då, har inte varit på humör för något känns det som en mindre skriva en blogg.

Klippte gräset igår här och vattnade upp hela gräsmattan då den är bra stor så tar det en stund, den har blivit allt större med åren kul och snyggt. Kanske inte det nyaste och flottaste husen och stället men det har sin charm hela stället här både det gamla och det nya och nya huset mitt hus som är det nyaste har väl varit på gång i flera år nu…

Men mest saknar man någon att dela dagen med, vissa stunder blir det bara för mycket och man bara skiter i allt känns det som en fånge på kumla har det säkert bättre….

Drömmen är nog att få till mitt hus och leva i det tillsammans med någon, och den dag man kan sätta sig på altanen och ta en kall cola känna det är klart och man är hemma vore helt underbart…

Har fått pippi på CriminalMinds dom senaste dagarna och jag har laddat ner alla säsonger och är på säsong 4 nu utav 5 och man till och med börjat tänka som en profiler :) . Nä kanske man skulle ta och städa lite i denna MicroEtta tvättade 5-6 maskiner häromdagen tur det då det var lite sol då i alla fall..

Kram

Här kommer några bilder jag gjort i PhotoShop CS4 håller på och över är helt nybörjare på det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s