VALDAGEN ! -Massor med pyssel igår -Praktik

Publicerat: 19 september 2010 i dagbok, DagensBild, Väder, YoutubeVideo

Hej där kära läsare !

Ja vad ska man skiva om idag, Har väl varit full rulle igår var jag lite seg igår morse satt jag tidigt med datorn här halvnaken och man fastnade med den och klockan 9 så ville min far ha hjälp med att hämta potatis.

Så vi åkte iväg till stället där lastbilen brukar komma och den skulle va där kl 09:00 och tio över var det full med folk som köade bakom den för att få köpa potatis såg ut som en lång brödkö i ryssland eller någon form av hjälp sändning :)

Det blev ca 100 kg men vi ska väl ta den ordinarie laddningen senare ca 300 kg + 100 kg åt någon kompis åt far som också brukar ha sin potatis här i våran jordkällare som vart riktigt bra och stor.

Så idag lär det bara bli till att ta de lugnt och kolla in valet och ikväll den stora valvakan hoppas verken det går bra för PiratPartiet känns så i alla fall ska bli intresant å se.

Imorgon ska kille från K-ruta ringa om praktik hoppas hoppas man får komma dit istället för den som arbets cochen fixade en vaktmästar tjänst på en skola i stan men dom hade redan från början sagt att det inte kan bli tal om någon tjänst :( då känns det nite så kul speciellt då man snart har slut på akassan kring 14 dec sen skulle det va kul och prova på lite byggvaruhus som k-Ruta …Hoppas hoppas och kanske det skulle leda till en provanställning vore grymt kul…

Så kanske man får en bättre ekonomi och kan få klart huset och flytta in där och drömmen vore att få göra det tillsammans med någon och denna någon är en speciell person som jag tänker på ;) för att inte säga för mycket så kan jag säga att namnet börjar på A.
Vore så underbart att få dela vardagen med dig och vakna upp på morgonen och se dina underbara ögon som fångar en helt och smeka din kind och pussa dig godmorgon och att få dela med mig av min kärlek till dig min duva.

Du får mitt hjärta att bulta när jag tänker på dig, och när jag
tänker på oss så känns det som det finns hopp för kärleken trots allt.
För du är de mest underbara som finns önskar du kunde smeka min kind
för mitt hjärta smeker du redan och jag gillar det. Puss på dig A

Idag denna valdag är det grått väder och +10 igår kom det en del stora skurar se bild nedan (Dagensbild) så vädret är upp och ner hela tiden…

—————————————————————————————————————————————————————————————————–

Dagensbild:

———————————————————————————————————————————————————————————————————

Youtubevideo:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s