Arbetsförmedlingen vad håller ni på med behövs ni verkligen

Publicerat: 29 september 2010 i Uncategorized

Denna kväll och dagens blogg blir tillägnad arbetsförmedlingen och då den i Sundsvall kan inte säga om det är lika över hela landet men här i Sundsvall känns det som om dom bara mest sitter där och tjänar pengar och inte bryr sig om dom arbetssökande…

Idag kändes det som droppen rann över då jag ringde in på måndags morgon och hade en del frågor till min handläggare om vad som händer då min akassa går ut i december och om jag då har praktik. Denna kunde inte svara på detta man tycker att dom kunde vara lite mera påläst då dom ska kunna vara till hand för den arbetssökande.

Och hon ringer sedan tillbaka och jag får svar på detta och hon har då postat blanketterna som jag ska ha till min praktik och jag tar då och väntar på dessa men inga kommer tisdagen går och även onsdagens post men inga blanketter hmmm.

Tar då och åker in och får reda på att dom inte skickat ut några grrr!”!¤45#¤% blir man inte förbannad eller inte jag får dom då i näven och åker direkt till Jula praktikplatsen och lämnar dom. *suck* hoppas nu inte denna handläggare inte slarvar bort dessa då dom kommer in från Jula nu…

Vore det inte lika bra att dom lägger ned arbetsförmedlingen och man får en webbplats med allt innehåll som finns där nu och man kan ta ut blanketter och och fixa allt möjligt själv. För arbetscoachen var nog det bästa hittills som hänt mitt arbetssökande och den största skillnaden är att dom inte begränsar vyerna i sökande som arbetsförmedlingen gör typ du kan ju inte söka det du har ju inte jobbat med det har ingen utbildning ect så du måste söka inom ditt område känns det igen..

Nä lägg ner arbetsförmedlingen och öppna den webbbaserade med en arbetscoach bank att välja en ur samt ha kvar platsbanken tillsammans med andra platsbanker.

kommentarer
  1. Christoffer Lindberg skriver:

    Haha härligt! Schyssta blankat, stämmer verkligen. Var där idag och dem tycker att jag får skylla mig själv att jag har Dyslexi när jag bad om hjälp att skriva en blankett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s