Tätat lite dörrar och varit till birsta och handlat en vända idag

Publicerat: 30 september 2010 i dagbok, Katterna, YoutubeVideo

Idag !

Har det varit en ganska lugn dag sov till klockan åtta för ovanligheten skull brukar va uppe tidigt annars och sedan blev det lite tätning av dörrar i microettan ett försök i alla fall till att få dessa  täta inför vintern.

Vi åkte iväg en vända till Birsta och handlade lite också lite mer tätningslist och lite shopping på Ica Supermarket också hittade några underbart goda muffins alltså mmums. Ikväll är det ganska trist sitter här och funderar mest på mitt hus och så i framtiden hur man vill ha det å försöka få till det så som man vill. Har en inredare som redan har det klart hur det kan se ut :) min broders tjej men det vore mer kul å ha en sådan ide sprudlande tjej skulle nog ge för fria händer kanske :)

Har tagit in katten för ikväll och nu försöker jag ha honom inne på natten känns lite tryggare och jag tror han börjar vänja sig med det… Idag kom också brevet som jag redan hämtat på Arbetsförmedlingen tror nästa dom skyndade sig att skicka det då jag var in och påminde dom om de lite sent nu….

Kram till någon go tjej

YoutubeVideo:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s