Tar och städar, Väntan på praktik, Myskväll med en film och spel, Excel åt far

Publicerat: 01 oktober 2010 i dagbok, Fåglar Vid Mitt Fönster, Shopping, YoutubeVideo

Idag !

Så har det mest blivit städande och så morgonen började med att jag sov extra länge idag kring 07:30 kom jag upp och då kom far och ville ha hjälp med ett excel blad då det är ny månad och han för ju statestik på elen och värmepumpen och så har vi gjort dom senaste åren från början var det jag som gjorde det. Men sedan jag flyttade härifrån så tog han över och nu har han börjat andvända datorn till det och excel.

Men han kan inte så mycket än om datorer och framför allt excel men bra ändå så jag fick gå ner och göra i ordning en ny månad åt honom med diagram och formler så han abra kan fylla i igen. Men det är inte den bästa starten på en morgon nyvaken och excel :) men det gick.

Får se hur länge man får vänta på denna praktik nu, hoppas nu inte AF slarvar bort mina papper för då vette tusan vad jag gör sen får man verkligen hoppas hoppas att det kommer att leda till något. Känns som en riktigt bra ställe att jobba på…..Drömmen är att få en fast lön igen…..

Sen har jag mest städat ett jäkla jagande med snabeldraken och sedan en paus och en vända till Citygross i Bydalen och handlade lite mjölk och muffins och lite värmeljus och talgbollar till pippi fåglarna för min del.

Sen bar det iväg igen hem och fortsätta med städningen och ge fåglarna lite mat dom äter som hästar ibland… Funderar på att ta och mysa med någon eller några filmer ikväll om lusten faller på eller spela något var ett tag sedan nu Playstation 3 står och samlar damm och ännu mer längesedan var det med Wii konsolen. Man får hoppas man får sällskap med någon kramgo gobit som vill spela har två handkontroller och en joystick ;)

kRaM pÅ eR

/Hummlan

YoutubeVideo:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s