Funderar på att lägga ner facebook mm kanske behåller twitter och bloggen

Publicerat: 23 oktober 2010 i dagbok, Livet

Dom senaste dagarna har fått mig att fundera och tillsammans med allt annat så kändes det inte kul och inte va saknad då man försvann några dagar från FB skrev både på bloggen och FB att jag var ledsen och de var jag och sen inte ett pip från någon inte ens en rad, borde märkts då man annars skriver inlägg mm nästan varje timme så tydligen läses inte något man skriver.
Bara en skit rad man har lika gärna kunnat lämnat in för gott utan att någon saknat en ibland undrar man varför man finns överhuvudtaget bara finnas för att arbetsförmedlingen ska jaga en och för att räkningarna tar alla pengar och bristen på kärlek och närhet äter upp en innefrån…Sen får alla andra säga vad dom vill men så känner jag….

Kanske stannar på Twitter och behåller bloggen

 

Kram från en besviken men kärleksfull och go Hummla

kommentarer
 1. Anne skriver:

  Hej Humlan.
  Halkade in här via din Twitter och såg att du körde wordpress. Jag har precis skaffat mej en wordpressblog på egen domän och söker någon som är duktig på webdesign. Är du? :)

  Måste även passa på att kommentera det du skrev om Facebook. Om att du inte känt dej saknad..
  Jag är själv en trogen Facebookare och vet med mej själv att jag läser det jag vill läsa om. Alltså jag ser det jag vill se.
  Oftast tar jag inte till mej om någon skriver att det är dåligt eller så.. inte för att jag inte bryr mej men för att jag tycker det är jobbigt ur ett empatisk vinkel. Jag tycker det tynger att veta om att någon mår dåligt.
  Jag tror inte att det är för att dina vänner inte bryr sej, utan för att det ser annorlunda ut på internet. Det går så fort att bläddra förbi en statusuppdatering etc, men det är inte lika lätt att bara låtsas som ingenting om man märker något IRL.

  Ge inte up! Snart kommer dessutom våren och alla glada känslor med den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s