Tar ett nytt avstamp i min gamla blogg

Publicerat: 21 juni 2011 i dagbok, MicroEttan

Försöker igen med min gamla blogg då den jag provat på nu ett tag inte uppfyller en del saker som bla kommentarer mm så här är jag igen då på WordPress och kör på med den ett tag.

Så vad har denna dag kommit med då nja inte så mycket har varit iväg en sväng och handlat lite på Ica och lämnat två brev ett till FK och ett för beställning av nytt körkort gått 10 år igen tiden går fort.
Var och tog bilderna igår 180 kr för 4 st bilder och dom gjorde de på 3 minuter bra timlön de :) ca 2700 kr tim de :) hi hi men nu är de gjort i alla fall och nu ska jag bara betala det också sen kommer körkortet på posten..

Har städat lite också idag Toan/badrummet mest men även lite lätt med snabeldraken över hela allt också , akvariet bytte jag vatten igår vet inte om jag tog i för hårt och bytte för mycket vatten för en mindre fisk dog en sax fisk.

Man blir lite trött på alla dessa papper FK mm närvaro lappar hit å dit och på allt detta dom vanliga räkningarna också blää för räkningar. Nä får hoppas på en bra midsommar helg håller tummarna för en viss sak ;)

Solen har tittat fram titt som tätt idag trots dom varnade för regn idag vette tusan vart de tog vägen men någon gång ska dom ha fel också… Blir väl mest ta de lugnt nu ikväll och se på lite tv mm då jag ska jobba imorgon var ett tag sedan nu…

Kram på er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s