Känns som man är fången på något sätt IGEN *suck*

Publicerat: 07 juli 2011 i dagbok, Livet, MicroEttan

Känns som man är fången på något sätt igen sitter fast här igen där jag nu bor inget ont om stället men det känns som inget händer och tiden rinner iväg, Gud vad jag önskar man kunde någon skriva något roligt och kärleksfullt i bloggen.

Det känns som hela bloggen skriker vissen blomma så det stänker om de, Idag har jag mest hjälpt mor och far med få diskmaskinen installerad och körbar så nu verkar den funka och det verkar inte va någon läcka heller.

Var iväg och handlade också lite mat i morse då ändå far skulle iväg och köpa rör delar till köket och man vart riktigt sugen och gå på gatufesten men dels så jobbar jag och dels så tänker jag inte göra det förren jag har en partner å gå med för annars kan de lika gärna va.

Var ned och började små plocka lite i huset men det blev inget där heller får ju inte slänga vad som helst heller *suck* så man vet inte vad man får ta skulle bara vilja ha en stor container och slänga allt i så det blir tomt.
Och man kan ha tomt helt och börja bygga för tar det 4-5 år då vette fan vad jag gör, har sagt till mig själv att jag aldrig mer skulle tillbaka till detta läget igen och nu sitter jag där så gott som igen och skriver igen om de.

Saknar min lägenhet även om de var många minnen i den så är nog fan detta värre, känns som de bara är drömmar man man sitter där på min altan på huset och tittar ut över den underbara utsikten ;) och bara njuter med en kall cola och säger älskling vill du också ha en kall cola innan vi tar en om gång på altanen…

Fy fan vad jag önskar allt vore annorlunda nu

 

 

 

 

Letar en invite till Google + så om det är någon som har en så hör av dig på

mhummelgard@gmail.com

eller

sms

073-835 76 80

Har tvättat en del idag också hängt det sista nyss och då kläder som jag tvättat imorse tvättade jag mattor då den förbaskade gammel katten som mor o far har kommit in här och pinkat revir. Skulle köpt kattluckan med chip lås men den gick på 2000 kr och denna 400 kr :( men då blir det så här och min katt är nu van å ha den luckan så jag vet inte om jag törs stänga den heller..

Saknar verkligen sms:en också gått så långt att man blir glad för bara ett reklam sms numera men glömmer aldrig dom där goa kärleks sms:en dom håller verkligen livs lågan igång på alla sätt hoppas dom snart dyker upp igen.

Nä nu ska jag städa lite här inne då det inte blivit så mycket av de idag då det var kök för hela slanten…

Kram till någon som läser detta

/Hummlan

kommentarer
  1. tobbe skriver:

    Här kan du få tag på en

    http://www.ekke.se/google-inviter/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s