Ledig tisdag & tankar och funderingar

Publicerat: 19 juli 2011 i dagbok, Livet, MicroEttan, MittSlott

Hej

Idag så har jag mest pysslat hemma måste göra de med och de är lite ro fyllt de med. Städat lite papper och samlat ihop alla räkningar mm till denna månad och ska försöka städa bort massa saker i köket/sovrummet så det ser lite prydligare ut.

Kört lite tvätt och disk idag på morgonen men det är många tankar som kommer känns ibland som man skulle bo i en stuga i skogen och inte behöva bry sig om så mycket.
Då det just nu känns väldigt tomt och ensamt har givit upp förhoppningarna på huset detta år ingen ide alls och ha sådana, Får försöka gör det bättre inne i microettan istället. Var dum och naiv som trodde de skulle gå men men hoppas på en bättre tid som kommer i microettan.

Har fått en massa strul med akvariet mitt också vill inte bli rent har bytt vatten flera gånger och får nog göra det igen idag då jag är ledig men det blir grumligt direkt  konstigt men grönalgerna växer inte lika fort skumt…

Sitter nu med min gamla bärbara och skriver bloggen då min stationära dator kraschade totalt och igår var jag på mediamarkt men dom hade inga billiga alls där :( så det blir nog till att spara ihop och köpa en på netonnet eller så…

Verkligen tomt utan alla dessa sms och telefonsamtal inte många sådana på mobil räkningen inte man bara betalar för mobilen och fasta kostnaden… Så det märks även på den hur illa de är…

Så jobbigt å va så trevlig hela tiden och glad både på jobbet och hemma , ja vad är hemma känner mig inte hemma utan som ett mellanting av något slag, svårt å förklara på ett bra sätt än så.

Katten är sällan inne hos mig numera mest ute och ränner kom in tidigt nu på morgonen och åt sen var han in med en fågel och lekte med den men han äter aldrig upp dom bara leker med dom.

Nä nu ska jag fortsätta plocka och städa och försöka dämpa mitt ledsna jag

/Kram Hummlan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s