Fredag och mest tagit det lugnt

Publicerat: 22 juli 2011 i dagbok, Katten, Livet, MicroEttan

Ledig idag också och mest tagit det lugnt då jag jobbar helgen och hela nästa vecka sen så är jag ledig helgen efter det. Så man får hoppas solen vill visa sig då och från sin bästa sida då också.

Idag så har jag inte gjort mycket tvättat upp lite sängkläder och satt om en ros till en blomkruka tror jag ska ta in denna i stället då den såg lite hängig ut som mig då ungefär, inte känt mig pigg alls men men får väl kämpa på och hoppas kärleken och glädjen kommer snart. För som de är nu så är det inget kul alls måste jag säga men inte mycket att göra åt de.

 

Hängt ut den första tvätten men det regnar i mellan åt här och är kvaft som bara den, nästan så man vill ha åska nu så det får rensa ur lite i luften och så…
Ingen dator har jag fått tag i heller såg en grymt fin en på siba men de var en acer mini bärbar med wifi o 3g skulle vart fint med den men då som andra dator i tv soffan och dyl.

Får se vad man hittar framöver annars så får man beställa en på nätet för här på siba elgiganten medimarkt mm finns ingen att uppbringa som inte kostar skjortan eller så.
Katten har varit in några vändor nu på morgonen och ätit och var hemma en liten stund i alla fall för att va honom annars brukar man inte så röken av honom alls ibland…

Igår och idag har det verkligen varit tomt här inga sms mms eller telefonsamtal, blev så glad då A ringde i morse saknat hennes röst så synd bara dessa förbaskade avstånd :( och igår kväll pratade jag lite med E på msn och det var verkligen kul men annars så är det en massa torka på det området bara…

Saknar dom där tvkvällarna då man kan gosa upp sig mot varandra och äta något gott och se på tv de var tider de hoppas dom kommer tillbaka snart så man får känna kärleken och framför allt ge all kärlek jag har inom mig….

Kram Hummlan

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s