Måndag och körigt på jobbet idag

Publicerat: 25 juli 2011 i dagbok

Äntligen hemma nu kl 20:00 kom jag hem idag blir den tiden man är hemma då man slutar kring 19:15 på kvällen och sen en vända på Ica på vägen hem. Men nu är man hemma lite trött och slut och ensamt.

Blir väl inte så mycket förutom att gå och lägga sig snart men ska försöka hålla mig uppe en stund till och skjuta lite på dygnet då man kan sova en stund på morgonen imorgon istället. Börjar ju kl 14:00 imorgon också.

Börjar bli allt mer less på allt, känns mer och mer fången i cell 1791 hjälpa hit och dit men vem hjälper hjälparen undrar han och suckar djupt.
Frida var bara en timme samtidig på jobbet idag också så jag han aldrig se eller prata något med henne :(  och hon har inte ringt något heller så hon är nog inte intresserad heller så de är väl som de är.

Längtar till helgen så man kan vila ut lite har nu 4 arbets dagar kvar tills dess hoppas dom blir lite lugnare än den idag som varit riktigt körigt fast man bara jobbat från 14-19.

Saknar den där kramen och närheten så in i helvete varje dag varje kväll varje minut varje sekund som går och funderar allt mer om de är något fel på mig då ingen vill ha mig :( är jag för snäll för kramgo för omtänksam verkar som ingen vill ha en sådan kille. Kanske får ändra på mig….

Jag vet inte längre ?

 När ska allt vända ?

kommentarer
  1. Britta skriver:

    har du tänkt på att hon kanske bara vill vara vän med dig? Har läst din blogg lite och ibland får jag intrycket av att du tror att tjejer är mer intresserad än de är bara för att de pratar med dig. Inget elakt menat, men ibland är ett hej bara ett hej.
    Ta det lite lugnt, det är inte bara grabbar som springer iväg när det blir för intensivt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s