Trött som en gnu och ledsen som en gråtande zebra

Publicerat: 28 juli 2011 i dagbok

Har jobbat idag från 12-19:15 som resten av dom andra dagarna denna vecka men nu är det bara en dag kvar sen helg så så skönt. Och skönt att va hemma ikväll på ett sätt men dåligt på ett annat så jävla tråkigt och ensamt, ni som har en att krama om då ni kommer vet inte hur lyckligt lottade ni är.

Hoppas verkligen ni killar som har det  tar vara på chansen och även tar och köper några blommor i morgon fredag för din partner är minst väl minst värd några blommor varje fredag eller ?
Och ni som inte förstår de så tycker jag synd om både din partner och dig men jag lovar det är aldrig försent att ändra sig.

FAN vad jag önskar jag hade någon att hålla om ikväll och bara gosa ned sig i famnen på saknar de så in i helvete att de gör så ont varje kväll. Och med 4 nu i åldern så blir nog dom flesta rädda var lite lättare med 39 även om det är bara ett år.
men enligt mina enkla studier så kommer nog man få det svårt att hitta en kängerväxt en tjej som gillar och klänga på en och sitta i knä och hångla.

Känns som det har en hel del med åldern att göra och då inte dom kring 40 tyvärr finns väl undantag men dom är nog få skulle jag tro mer vanligt under 30 skulle jag tro…

Önskar man hade huset klart så man satt där på altanen i sommar kvällssolen och myste med den man älskar och bara njöt med något gott att dricka mm
Fan vad underbart men istället rinner tiden iväg allt mer mer mer mer mer mer å mer är som ett timglas med sand som ökar farten allt mer ju mindre det blir…

Nä nu ska den gråtande Zebran gå och lägga sig och gråta en stund på kudden

GONATT

 

 

kommentarer
  1. nocnasova skriver:

    Hej har du testat mötesplatsen.se? finns garanterat folk i sundsvalll eller i närheten som du kan börja ta kontakt med, please? värt ett försök iallafall? eller :) känner någon annan som har testat det o hittat nån kramar

    • hummlan skriver:

      Jo jag har provat alla dom där men är lite emot då dom tar betalt å så mycket ibland , får hoppas på Frida men det känns lite svalt där med fast fick hennes mobilnr. Så de är nog inget att räkna med. Men det hade varit kul trots åldern :) söt som bara den..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s