Söndagar är väl inte den bästa dagen på veckan

Publicerat: 21 augusti 2011 i Akvariet, dagbok, DagensBild, Livet, YoutubeVideo

Idag så är det söndag brukar va de så här sista dagen i veckan och är min sämsta dag i veckan. Alla andra veckodagar går bra mycket bättre än denna är så trist på söndagarna och speciellt då man ska jobba imorgon så blir det en mellan dag en transportsträcka till morgondagen.

Sen att man är kanske lite mer nere än vanligt idag gör inte saken sämre hellre tänkte åka på marknaden men man gör bara av med pengar och dom växer inte på träd numera…
Ska jobba imorgon från 12-18:15 så man får i alla fall sovmorgon men helgen som kommer blir tung ska jobba hela öppen tiden då men de ger ju pengar som  en vecka nästan så man får väl stå ut och sen blir väl AF nöjd också får bara förlängt en månad i stöten ungefär nu påå AF…..

Kanon sol idag massor med sol och klarblå himmel ute nu men det börjar komma allt mer moln mot kvällen varit upp mot +36 i solen idag så en riktig varm höstdag.

Tänkte städa och göra så jäkla mycket idag men det har inte blivit så mycket bara försökt att vara och ta de lugnt ska beställa en pizza åt mig och morsan och hennes syster skulle också ha en så det blir nog att beställa utav dom som kör ut denna gång.

En sån här dag saknar man verkligen någon att mysa i solen med och stänka vatten på :) gör så ont att ha kärleken instängd i mig och varje gång den ser kärleken vill den ut och det gör ännu mera ont. Har givit upp allt nu som har med kärleken finns ändå ingen där ute..

Hösten är här och vi går mot vintern funderar på att köpa någon sådan där fin fotogenlampa man kan inne och även en del planer på foto studion nu mot vintern får se vad det blir får återkomma med det.

Har även fixat lite i akvariet både idag och igår men dom encelliga algerna som gör vattnet grumligt går inte bort så jag får nog mörklägga i 3-4 dagar så ska dom försvinna men känns konstigt att lägga över det i flera dagar. Men det går åt rätt håll blir bättre och bättre känns bra att det har blivit bättre får försöka hålla de så här nu.
Och även försöka skaffa någon form av filter större än det jag har så ska det nog bli riktigt bra.

” Älska mig för den jag är ”

DagensBild:

Detta bildspel kräver JavaScript.

YotubeVideo:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s