-Jag försöker och försöker men inte så lätt alla gånger-

Publicerat: 30 augusti 2011 i dagbok, Livet, MicroEttan

Känns som man bara försöker och försöker men inte så lätt alla gånger att va glad, man får kämpa hela tiden så det tar på krafterna. Blir nästan så man som två personer hela tiden utom då man sover.

Ute skiner solen som bara den men det var +10 bara då jag klev upp så det blir en kylig dag idag som för övrigt innehåller jobb 11-19:15 lär va trött som en gnu då man kommer hem vart riktigt dålig i magen igår kväll också men det känns lite bättre nu på morgonen får hoppas de håller i sig.

Ska köpa nätverksförlängaren idag innan jag börjar jobbet för sen hinner jag inte innan vi stänger får se om den funkar sen har jag tittat runt på olika små skrivbord till skrivar hörnan uppe på loftet i microettan. men det lutar mer o mer åt att man får göra ett bord själv så det inte tar sån plats på något sätt får ska ta tag i det i morgon.

Funderat på detta ett tag men får se

 

kommentarer
  1. Jag förstår hur det är att känna som du gör,och det är inte alltid det lättaste att sätta upp ett glatt ansikte när man känner sig ledsen o nere inombords,och det är heller inte bra att stänga inne allt man känner när det känns så tufft o jobbigt,jag vet för jag gjorde så själv i många år,,förstår att du får kämpa o kämpa,men ge inte upp min vän,om du behöver en vän som lyssnar så finns jag alltid,tveka inte utan hör av dig,Sänder dig styrkekramar och omtanke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s