Ny mobil

Publicerat: 26 november 2011 i dagbok, DagensCitat, Livet, MicroEttan, Väder

Idag kom stormen eller rättare sagt inatt kring 01 började de blåsa på bra men inte så mycket som jag trodde de skulle göra ligger kring 12-15 m/s i max vind nu enligt vägverketsstation. Min väderstation visar mindre får nog kolla upp den.

Igår så var jag iväg och tände ljus på kyrkogården med far vi tänder på två kyrkogårdar Alnö och Skönsmon passade då på att köpa den röda ljusslangen som mor ville ha på balkongen köpte 12 m räckte nästan precis runt på räcket.
Har satt upp den nu på förmiddagen och fanken vad kallt de var i vinden på balkongen brrr är minus i vinden nu men den kom upp så nu får man se då den tänds ikväll hur det ser ut.

Var även in på Mediamarkt och fick tag i en billig mobil till mitt hemnr som jag har vi ”3” mobilen jag fick med abonnemanget är bara skit limmet under glaset börjat flytta på sig och ljudet i den skorrar bara :( så jag fick tag i denna

Fick den för 888 kr på Mediamarkt och de följde med ett telia kontantkort men jag har satt i mitt 3 kort i den nu och den funkar fint riktigt nöjd med den, ska bara fixa ett hedset och ett skyddsfodral till den nu.

Skit konstiga drömmar inatt och tidiga morgonen om ett ex så intensiva på något konstigt sätt och man vaknar ledsen och förvirrad. Men de går väl över värre är det för mor som har så ont i sitt knä tycker så synd om henne hon kan knappt gå nu inte kul alls.

Nä man ska väl fortsätta med det vanliga pysslandet…

In dreams we are Struggling just as in life, When Will the peace and When Will The Love Come to My Heart and When Will I Be Loved again.

/Hummlan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s