Tisdag – och sen då ?

Publicerat: 17 januari 2012 i Akvariet, Livet, MicroEttan, MittSlott, Väder

Idag så var det Tisdag då och som vanligt sitter man här och känner sig misslyckad så in i helvete och kommer inte för sig att göra något. Vill så gärna göra om lite här trots det eländiga att bo i en (tillfällig) etta i garaget visserligen har den blivit större nu då. Men ändå det känns inte kul på något sätt och sen sitter man och tittar på dessa tv program med hus typ soligt läge ,hus på landet mm och inser man har missat hela livet.

Tur jag gjorde rent akvariet i alla fall häromdagen så dom har fått lite rent och fint måste köpa hem mer medel och mat åt dom då pengarna kommer till veckan den 23:e får sätta mig ner och göra en lista på en del saker. Var föresten in i mitt hus nyss och hämtade några brädor som jag ska ha till ett bord på loftet. Men då jag kom in där i det kyliga huset med frost på alla rutor och insåg nog att jag kommer nog aldrig in i det huset.

Imorgon ska jag försöka ta ned en antenn på taket på garaget här den jag har haft till 27 mhz och göra en dipol istället eventuellt till det bandet. kursen för licensen för amatörradion vart framflyttad till april-maj.

Känns som man är för snäll och hjälpsam och godhjärtad krambjörn vad har det givit mig inget varit de i 40 år nu så de vette tusan om de är någon ide att fortsätta med de.

Det väntas snö här nu i Sundsvall de kommande dagarna torsdag – måndag får se vad det blir, gillar snö men så här nu efter nyår vill man inte ha de men de är bättre än regn så de blir is och halt. får återkomma med mer info kanske bilder.

/Hummlan

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s