Nystart av bloggen och webbsidan

Publicerat: 19 mars 2012 i dagbok, Livet, MicroEttan, Webbtips

Hejsan !

Var ett tag sedan jag skrev i bloggen är bra på att skriva men dålig på att hålla igång men kanske blir bättre med det nu framöver våren. Har inte bara kört igång med bloggen utan också fått igång lite energi till min webbsida är väl inte den bästa webbdesignern men det får duga.
Härligt å ha en egen plats på nätet då måste man ju använda den då man betalar för den även om den inte är så dyr per år 300-400 kr om året kostar den.

Den senaste veckan har jag varit hemma och sjuk i influensa men nu har den släpp något och feberfri tur de för imorgon måste jag jobba då det gått 7 dagar, får ta de lugnt resten av veckan på jobbet så man får ta igen sömn mm
Ute börjar fåglarna kvittra och snön smälter allt mera bort härlig tid framför oss även om vissa stunder är tunga så överväger det god dom tunga stunderna.
Lite avis dock på södra delarna av vårat avlånga land som redan har vår men men det kommer nog hit snart också.

Vårdagjämningen imorgon men redan idag är den faktiska vårdagjämning då luften runt jorden böjer ljuset så det infaller tidigare den teoretiska vårdagjämningen är imorgon :) Läs mer här

För er som vill kolla in hemsidan är länken här www.hummlanswebbsidor.se dock ska sägas att den hela tiden är under utveckling ett tag fram över.

Hoppas du som läser detta får en bra Måndag själv så ska jag mest ta det lugnt och små pyssla lite idag och ladda inför jobbet imorgon.

Massor med kosmisk kärlek till er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s