Söndag 9 sep 2012 – En tråk söndag

Publicerat: 09 september 2012 i Akvariet, Överlevnad, dagbok

Så har vi kommit in i hösten märktes väl idag då en stor formation tranor flög söderut över min lilla microetta här, som börjar allt mera gå över i höstskrud blommorna har vissnat och det känns lite vemodigt måste jag säga.
Nu får man se fram emot jul istället :) älskar den tiden i alla fall tiden innan julafton för julafton brukar suga rejält numera hade varit så mycket roligare och mysigare om man varit två.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är de alltid i för sig men speciellt på julafton och våren, nu kanske någon tänker vad han surrar om de och de får du väl göra men de skiter jag fullständigt i punkt slut.
Idag så jag väl inte gjort så mycket i min mening då bara det nödvändigaste gjort rent akvariet som jag gör eller försöker numera göra varje helg lördag eller söndag. Men även lite disk och plock inne även tagit upp två pelargoner ute i blomlaven och satt dom i krukor och ska ha dom inne nu.

Nu har jag planer på att göra någon form av nödask typ med fiskelina, krokar,plåster,mm så är det någon som har tips på vart man kan köpa små plåtaskar typ i storlek som en kortlek eller lite större så maila eller twittra mig min twitter är Hummlan och min mail är mhummelgard@gmail.com

Nä nu ska jag ta och se lite inspelat matrial på HD boxen min från cmore så nöjd med den boxen men den börjar bli full så man får ta och se lite man spelat in..

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha de och kram

/Hummlan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s