Dyra lurar till mobilerna mina

Publicerat: 25 september 2012 i dagbok

Idag så har det varit en vanlig fyrkantig dag som vanligt på jobbet inte mycket att göra så här på höstkanten och att de regnat hela dagen gjorde väl inte saken bättre och imorgon onsdag ska de bli ännu mera skit väder med ihållande regn som de ser ut nu..
På vägen hem så svängde jag av till Birsta och clas Ohlson och leta några små saker en magnet och en lampa till min skrivbordslampa så jäkla mörkt uppe här på loftet utan den. Men även en stor pensel till tavlorna tänkte måla lite i helgen kanske fanns inga stora på konstavdelningen så jag fick köpa en vanlig pensel…

Hittade inte mina hörlurar nu på morgonen heller så jag trodde jag tappat dom så jag kollade även de på classe men orginal där gick nästan på 300 kr inte för mig de men hittade pirat för Iphone för  179kr och dom funkar på min andra samsung också så då behöver man bara ha ett par lurar med.

Såg på tv nu på morgonen att dom skulle förbjuda Tintin för den är rasistisk nu får de för fan va nog tur så drog dom tillbaka det och den får va kvar. Vi alla får nog börja hålla upp ögonen så inte det blir något annat dom tänker förbjuda.

Nä kanske man ska se lite på tv nu inte mycket annat å göra saknar sms:en så in i norden men men vad göra var nära å ge hemtjänst tjejen som var ner till min mor mitt mobilnr.

Kram till någon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s