Testar bakmaskinen idag och varit på affären

Publicerat: 02 januari 2013 i dagbok, Livet, MicroEttan

Testar bakmaskinen idag och varit på affären

Idag så har det väl varit mest halv lugnt var en seg morgon denna morgon, somnade om framför morgon tv:en en stund. Förstår inte varför min kropp alltid vill kliva upp mellan 06:00 – 06:30 varje dag.

Väntar på två paket en vinst som mor vunnit men som jag fick en slipmaskin typ dremmel med olika slipstift och kapskivor ett set.
Sen ska Telia skicka ut ett nytt och modernare ADSL modem men nu heter de hette VDSL får se då det kommer och hur lätt de går att installera…

Passade även på att laga räcket hos mor och far då det börjat glappa och nästan släppt, Vart å ta bort det och sätta fast skruvarna i nya hål och tillbaka med räcket.

318067_10151195282688314_1763935246_n

Sen har jag testat bakmaskinen lite idag köpt en massa ingredienser på Ica och höll på glömma smöret men fick gå tillbaka mm och kört nu ett bröd standard bröd ljust. Och nu går det en sats lantbröd i maskinen får se hur de blir.

bild (2)

bild (1)

 

 

 

 

 

 

 

Nä nu ska jag ta och plocka ur tvättmaskinen som är klar kört bara en idag får räcka tur man har dom ändå och även min lilla diskmaskin även om dom är gamla så gör dom sitt jobb.

Trevlig kväll på er

/Hummlan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s