Hjälp ! jag hålls fången

Publicerat: 20 januari 2013 i dagbok, Väder

Hjälp ! jag hålls fången

Tappat lusten totalt man har ett eget boende men ändå inte, bor numera i en inredd stor etta i ett stort garage som är mitt garaget är på 170 kvadrat och 50 kvadrat av dessa är min etta tills vidare. Nu är jag less på allt Jävla spring i garaget vägg i vägg. Saknar min tvåa så in i helvete men var tvungen till denna lösning då jag vart arbetslös och inte kunde klara av en hyra på 5400 kr/mån som den gick på.

Får försöka bortse från allt detta annars kommer jag gå under men det är inte lätt då man aldrig får en egentid eller kan ta hem någon kompis eller skapa någon ny relation.
Och en ny relation är något jag verkligen skulle behöva i dessa tider men istället känns de som man är fången.

Idag så har jag givit rådjuren mat som vanligt dom får ca 1kg pellets varje morgon innan jag åker till jobbet/fas3 platsen. Det är dom värda dom gulla djuren speciellt nu då det är så kallt ligger kring -10 nästan hela tiden. Hoppas kylan släpper snart så elen inte blir så dyr..
Tror jag ska försöka planera ommöbleringen här och ev snickra en bar skulle vart kul med lite nytt inne i microettan som jag kallar den.

Får försöka njuta av det som är kvar på helgen och denna söndagskväll hur det än blir med den ökande trafiken i garaget…

Allt känns så jävla piss just nu

/73

Hummlan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s